Kvalitetni materiali obdelani s pridnimi rokami in najsodobnejšo tehnologijo

Imamo štiri lastne materiale iz štirih lastnih kamnolomov.

Naši materiali so apnenci, ki so primerni tako za ureditev zunanjih kot notranjih površin.

Repen

S svojo bogato strukturo, polno lepo ohranjenih fosilov, krasi notranje ali zunanje prostore. S svetlo sivo osnovo, ki se prilega praktično na vse barve, ga lahko vključimo v vsak interier.

Lipica Unito

Lipica Unito se nam kaže z vso svojo lepoto, v svetlo sivih odtenkih, ki so včasih temnejši, včasih svetlejši, včasih bolj, včasih manj enotni… vedno pa lepi, naravni in pristni!

Lipica Fiorito

Lepoto značilnega rožastega izgleda dajo kamnu preseki fosilov, ki so tu še posebej dobro ohranjeni. Različni sivi odtenki kamna omogočajo različne kombinacije, tako znotraj samega kamna Lipica Fiorito, kot tudi z drugimi vrstami naravnih kamnov in materialov.

Kopriva

Kopriva je apnenec visoke gostote in odlične obstojnosti, z dokaj enakomerno strukturo. Predstavlja v bistvu različico Repna.

Pridite naokrog.
Pišite nam.

Usposobljeni prodajalci in arhitekti bodo poskrbeli, da bodo vaše želje in sanje postale resničnost. Če potrebujete nasvet ali ponudbo, se lahko zglasite na sedežu podjetja ali izpolnite spletni obrazec.

Bogastvo naših kamnolomov vedno na dosegu rok

Z lastnimi kamnolomi zagotavljamo surovino neodvisno od globalnih trgov naravnega kamna.

Bližina kamnolomov in proizvodnih enot omogočata hiter in lokalen dostop do surovine.

Navodila za vzdrževanje kamnitih površin

Ko je kamen postavljen in delo zaključeno, je izgled krasen, točno tak kot smo si ga želeli. Kaj pa potem? Da bodo vaše kamnite površine trajno negovane imamo za vas nekaj praktičnih nasvetov.